Articol

A.O. AVD anunță oficial lansarea Concursului național de fotografii “Fără PLASTIC- mă simt FANTASTIC!”

Detalii

Data publicării
04/07/2021
Autor
Bahnaru Roman e-Circular

Luna iulie este luna în care spunem “NU” poluării cu plastic, fapt pentru care, azi, data de 05 iulie,  A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, lansează Concursul național de fotografii “Fară PLASTIC mă simt Fantastic!”. Ideea acestui concurs este de a promova prin creație, practicile de reutilizare, reciclare și reducere a deșeurilor de plastic în rândul populației de toate vârstele din Republica Moldova.

Condiții de participare:

  1. Fiecare participant trebuie să remită câte o fotografie care va ilustra mesajul campaniei  “Fară PLASTIC- mă simt Fantastic!” prin a surprinde într-o manieră cât mai creativă și informativă metodele/alternativele prin care putem reduce sau înlocui plasticul în activitatea curentă (ex. acasa, oficiu, plimbări în natură, etc)
  2. Dimensiunea minimă acceptată pentru fotografii este 1.5 MB (2048 x 1536 pixels sau 1536 x 2048 pixels) și vor fi acceptate cel mult 5 poze;
  3. Fotografiile se vor remite până la data de 15.08.2021 în format (.jpg). Materialele primite după această dată nu vor fi examinate.  

Poți expedia FOTOGRAFIILE astfel:  

Prin intermediul formularului  https://forms.gle/cRY13WJnrjt2cvZb6 prin care se va solicita și acceptarea termenilor și condițiilor specifice concursului de fotografie.

Criterii de jurizare:

Fotografiile înscrise în concurs vor fi jurizate în totalitate de membrii echipei de jurizare. În total vor fi selectați 3 câștigători, pozele cărora vor personaliza calendarul anual pentru anul 2022 și care vor avea oportunitatea să se aleagă cu unul din premiile:
Locul I – 2000 de lei
Locul II – 1000 de le
Locul III – 500 de lei

*Toți participanții la concurs for beneficia de un abonament anual versiunea (.pdf) la Revista trimestriala “Managementul Deșeurilor

Datorită  Proiectului “Fară PLASTIC mă simt Fantastic!”, implementat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și a concursului de fotografie ne propunem să sensibilizăm publicul privind consecințele poluării cu deșeuri de plastic și să diseminăm cât mai multe alternative practice și sustenabile în lupta cu aceste deșeuri.

Pentru informații adiționale: Andreea Ocrain, Redactor/specialist comunicare A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor; mobil: 069158153; e-mail: pr@e-circular.org

Articole similare

trage