IULIE FĂRĂ PLASTIC 2024 – ACCEPTĂ PROVOCAREA – ÎNREGISTREAZĂTE

Resurse e-Circular

categorii resurse
Plastic scoala
Categorie: Ghid
Acest ghid oferă soluții practice și sustenabile pentru a înlocui materialele plastice cu alternative durabile, de a îmbunătăți procesele de reciclare și de a încuraja o cultură a reutilizării.
Plastic oficii
Categorie: Ghid
Acest ghid își propune să ofere angajaților și managerilor de birou soluții practice și eficientepentru a reduce utilizarea plasticului în cadrul activităților zilnice. Alăturați-vă mișcăriiglobale de protejare a mediului și descoperiți cum puteți transforma biroul într-unloc mai verde și mai prietenos cu natura!
Plastic acasa
Categorie: Ghid
Acest ghid își propune să ofere soluții practice și accesibile pentru reducerea deșeurilor din plastic acasă. Alătură-te mișcării globale de protejare a mediului și descoperă cum poți transforma casa ta într-un loc mai verde și mai prietenos cu natura!
Ghid_turism-PLASTIC
Categorie: Ghid
Ghidul reprezintă o resursă informativă practică în mod special pentru prestatorii de servicii turistice pentru a adopta strategii sustenabile și a reduce amprenta de plastic a industriei turismului.
2022 Studiu Plastic
Categorie: Studii
Doar 3% din deșeurile de plastic generate la nivel național ajung a fi reciclate, rezultat care confirmă că reciclarea nu este cea mai eficientă soluție în lupta cu deșeurile din plastic la nivel național
Studiu-privind-generarea-si-gestionarea-DEEE-in-Republica-Moldova-images-1
Categorie: Studii
Studiul prezintă o analiză a situației curente privind DEEE-urile la nivel național, preferințele consumatorilor, provocări și o serie de recomandări, care să implice toți actorii și părțile interesate pentru îmbunătățirea sistemelor de gestionare a DEEE.
Ghid ADA
Categorie: Ghid
Ghidul oferă pașii și instrumentele necesare pentru planificarea strategică privind implementarea unui SMID la nivel local.
Studiu-plastic straseni
Categorie: Studii
Datele colectate și analizate în acest studiu oferă o viziune clară referitor la situația existentă în domeniul gestionării deșeurilor din r-ul Strășeni și implicarea comunității în soluționarea acestor probleme.
Harta puncte DEEE
Categorie: Harta DEEE online
Total 206 tomberoane pentru colectarea separată a DEEE-urilor au fost distribuite instituțiilor publice și private la nivel național și amplasate pe Harta punctelor de colectare.