Pagină

Termeni și condiții

Publicat: 14 aprilie, 2024

Introducere

Prezenţii Termeni şi Condiții de utilizare a magazinului online (în continuare “Condiții”) sunt aplicabile comenzilor pentru achiziționarea produselor oferite de A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor prin intermediul paginii https://e-circular.org/  (în continuare numită Pagina).

Folosirea acestei Pagini implică acceptarea Condițiilor propuse de către A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor, cu sediul Republica Moldova, mun. Chișinău, Str. Albișoara 80/3, Tel. de contact +373 60 50 99 34, +373 67 25 32 57, email: info@e-circular.org

A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi în orice moment, iar cea mai recentă versiune poate fi găsită pe Pagina https://e-circular.org/, accesând rubrica “Termeni şi Condiții”.

Această Pagină este dedicat utilizării de către persoanele fizice care fac comenzi pentru produsele vândute de A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor.

Recomandăm citirea cu atenţie a prezentelor Condiţii.

Securitatea datelor personale

Datele Dvs personale vor putea fi stocate şi utilizate de către A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor pentru procesarea, confirmarea, executarea comenzilor, informarea dumneavoastră prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poştă sau alte mijloace de comunicare, realizarea de rapoarte statistice şi îmbunătăţirea serviciilor și produselor.

Datele furnizate de către clienţi sunt confidențiale, în condițiile legii. Datele personale vor putea fi transmise autorităţilor în drept, doar în baza autorizațiilor emise în condițiile legii sau atunci când A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor consideră necesar pentru a preveni sau investiga încălcarea drepturilor A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor sau a unor terți, conform procedurilor legale.

Vă informăm că dispuneţi de drepturile prevăzute de art. 12-16 din Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protecţia datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor şi dreptul de opoziţie, pe care le puteți exercita printr-o cerere scrisă adresată către A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor.

Politica de transmitere a detaliilor cardului de plată

A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor, în nici un caz nu va cere transmiterea de către vizitatorii Paginii sau clienți, datele referitoare la cardurile bancare așa ca: numele deținătorului, nr. cardului, data expirarii, cvv, ș.a.

În cazul plăţilor efectuate cu cardul, informaţiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele ce ţin de cardul Dvs sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul Dvs a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parola secretă cunoscută numai de Dvs.

Securitatea paginii

A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor depune efort maximal pentru a menține siguranţa informaţiilor. Cu părere de rău niciun transfer de date prin Internet nu este garantat ca fiind în întregime sigur. Totuşi, vom lua toate măsurile rezonabile pentru ca siguranţa informaţiilor Dvs personale să rămână intactă.

Pentru menținerea siguranței paginii https://e-circular.org/ A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor implementează un șir de măsuri, așa ca: folosirea protocolului https, integrarea reCAPTCHA v3,  actualizarea sistematică a fișierelor paginii, scanarea online a paginii împotriva virușilor și atacurilor ș.a.

Orice încercare de a modifica conţinutul Paginii sau de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează Pagina, va fi considerată o tentativă de fraudare a Paginii  şi va declanşa cercetarea penală împotriva aceluia sau acelor persoane care a(u) încercat acest fapt.

Drepturi de autor

Întregul conţinut al paginii https://e-circular.org/  – imagini, texte, documente, video, grafice, simboluri, elemente de grafică web şi alte date – este proprietatea A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor şi este aparat de Legea privind protecţia dreptului de autor şi drepturilor conexe şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială.

Folosirea a oricăror elemente de pe pagina https://e-circular.org/  este interzisă fără acordul prealabil scris al A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor.

Descrierea Produselor

Seviciile și produsele sunt oferite după cum sunt prezentate pe pagina https://e-circular.org/.

A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor va informa vizitatorii despre indisponibilitatea Produselor, iar dacă consumatorul a achitat deja comanda, sumele pe care consumatorul le-a plătit vor fi rambursate de către A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 30 de zile, în cazul în care A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor nu poate efectua comanda.

A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor își rezervă dreptul să modifice descrierile ale Produselor plasate pe Pagină fără o notificare prealabilă.

Valoarea maximă a obligaţiilor / răspunderii A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor față de client în cazul ne livrării sau a livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor de la acest client.

Preţuri

Conţinutul şi preţul ofertelor pot fi supuse unor modificări de către A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor în orice moment, fără notificarea prealabilă a consumatorilor.

Comanda

Plasarea unor comenzi implică acceptarea de către Dvs a prezentelor Condiţii şi a condiţiilor specifice ofertelor. A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor îşi rezervă la necesitate, dreptul de a solicita documentele necesare procesării şi validării comenzii, cum ar fi actul de identitate valabil.

Produsele procurate prin intermediul paginii https://e-circular.org/ pot fi revândute sau distribuite în scopuri comerciale doar cu acordul A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin poștă sau prin email.

Prețul livrării este inclus în prețul produsului.

Returnarea produselor și mijloacelor financiare

Este posibilă returnarea produselor din următoarele motive:
În caz dacă ați primit produsul pe care nu l-ați comandat;
În caz dacă ați comandat eronat produse de care nu ați avut nevoie.

Vă garantăm restituirea banilor în caz dacă:
Ați achitat greșit mai mult decît ați avut nevoie;
Ați comandat eronat produse de care nu ați avut nevoie și nu le-ați primit.

În caz dacă ați achitat comanda cu ajutorul cardului bancar, mijloacele financiare se vor returna doar pe contul de card cu ajutorul căruia s-a făcut achitarea comenzii.

Plata produselor

Plata produselor comandate se poate efectua cu numerar în oficiile poștale sau online, în secțiunea https://e-circular.org/aboneaza-te/ prin intermediul cardului bancar.

În cazul dacă doriți să vă abonați prin intermediul oficiilor poștale consultați pagina https://e-circular.org/aboneaza-te/

În cazul în care alegeţi să faceţi plata online, prin intermediul cardului bancar, veți îi redirecționat către o secţiune web securizată de pe serverul băncii care deserveşte sistemul de plată online, fiind necesar să completaţi un formular corespunzător cu informaţii privind cardul bancar solicitate de banca respectivă.

Dacă tranzacţia prin card este reușită, comanda dumneavoastră va fi procesată de către A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor și veți primi Produsele comandate pînă la finele trimestrului.

La achitarea online a produselor, compania nu percepe comisioane adiționale.

Legea aplicabilă şi litigii

Toate clauzele din prezentele Condiţii sunt reglementate de legea Republicii Moldova.

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestei Pagini va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care părțile nu rezolvă conflictul pe cale amiabilă, litigiul va fi transmis instanţelor de judecată competente.