IULIE FĂRĂ PLASTIC 2024 – ACCEPTĂ PROVOCAREA – ÎNREGISTREAZĂTE

Proiecte e-Circular

proiecte
cover-website_1

Proiectul își propune să crească gradul de conștientizare privind problemele generate de deșeurile din plastic la nivel național și să promoveze practici sustenabile pentru prevenirea și gestionarea acestora. Proiectul se concentrează pe educarea populației despre impactul deșeurilor din plastic asupra mediului și despre costurile asociate cu gestionarea lor.

Proiect_comunicare strategica

Proiect implementat de A.O. EcoVisio și A.O. E-Circular în parteneriat cu Ministerul Mediului și I.P. Oficiul Național de Implementare a Proiectelor în domeniul Mediului și suportul financiar din partea Ambasadei Suedia.

proiect-gef

Inițiativa „Deșeuri din Plastic în Economia Circulară: Soluții comunitare” combate problema deșeurilor de plastic prin acțiuni la nivel local. Derulat de ONG-urile „Verde e Moldova” și „E-CIRCULAR” cu finanțare GEF, proiectul implementează măsuri educaționale, de colectare și prevenire a poluării cu plastic în trei comunități din Republica Moldova.

Proiect-CNM

Inițiativa „Cetățean implicat pentru un RÂU CURAT” este un proiect organizat de Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor, cu suportul Primăriei Municipiului Strășeni, care își propune să îmbunătățească comportamentul comunității locale față de mediu prin curățarea râulețului și conștientizarea riscurilor pe care deșeurile le reprezintă pentru ecosistemele acvatice.

Fugi-de-plastic

Proiectul „Fugi de plastic”, dezvoltat de A.O. „EcoDigital” și partenerii săi, este dedicat reducerii poluării cu plastic și promovării unui stil de viață sănătos prin activități cum ar fi plogging-ul. Inițiativa încurajează practici sustenabile și conștientizează publicul despre pericolele plasticului, oferind soluții eco-friendly pentru prevenirea și reutilizarea deșeurilor din plastic.

ADA_execel-planificare-deseuri

Proiectul se axează pe îmbunătățirea competențelor digitale ale autorităților locale pentru a eficientiza gestionarea deșeurilor. Prin introducerea de instrumente digitale avansate, proiectul vizează gestionarea strategică a deșeurilor și promovează practici sustenabile pentru minimizarea impactului asupra mediului și susținerea dezvoltării durabile.