IULIE FĂRĂ PLASTIC 2024 – ACCEPTĂ PROVOCAREA – ÎNREGISTREAZĂTE

Ghid cum reducem plasticul în oficii

Published: 30 June, 2024

Reducerea plasticului în oficii nu doar că minimizează impactul asupra mediului, dar șicreează un mediu de lucru mai curat și mai sănătos, încurajând productivitatea șiresponsabilitatea ecologică în rândul angajaților. Adoptând soluții sustenabile, oficilepot economisi resurse și costuri, demonstrând un angajament real față deprotejarea planetei.Inițiativele practice de sustenabilitate ajută personalul să-și trăiască valorile și fac locurile demuncă mai satisfăcătoare.

Acest ghid își propune să ofere angajaților și managerilor de birou soluții practice și eficientepentru a reduce utilizarea plasticului în cadrul activităților zilnice. Alăturați-vă mișcăriiglobale de protejare a mediului și descoperiți cum puteți transforma biroul într-unloc mai verde și mai prietenos cu natura!

Ghidul a fost elaborat în cadrul proiectului „Renunță la PLASTIC: Comunități informate cu mai puține deșeuri generate” implementat de A.O. Centrul de instruire și consultanță E-CIRCULAR susținut financiar din Fondul Național pentru Mediu.

Partners and funders