Articol

ECOMONDO – The Green Technology Expo, cea mai mare expoziție internațională de tehnologii verzi!

Detalii

Data publicării
31/07/2023
Autor
Bahnaru Roman e-Circular

A.O. Centrul de instruire și consultanță E-Circular în acest an se bucură de statutul de partener media a celei mai mari expoziții internaționale de tehnologii verzi ECOMONDO – The Green Technology Expo, din 7-10 noiembrie 2023, Rimini Expo Centre, Italy.

Această expoziție reprezintă un eveniment internațional de referință în Europa și în bazinul mediteranean pentru tehnologii, servicii și soluții industriale în sectoarele economiei verde și circulare. Expoziția găzduiește principalele companii care oferă servicii, soluții și tehnologii în sectorul de mediu: de la managementul apei la eliminarea deșeurilor, de la textile la bioenergie, de la managementul și protecția solului la transport, agricultură și orașe durabile.

Ecomondo este un târg comercial cu peste 1.400 de expozanți care reprezintă întregul lanț de aprovizionare al economiei circulare și este un centru excelent în care Comunitatea se întâlnește pentru a discuta despre starea industriei și evoluțiile sale viitoare. O nouă platformă de comunicare și afaceri, structurată pe fundamente puternice, care îmbrățișează experiența și know-how-ul Ecomondo. Scopul vizitei este de a explora posibilitatea unei noi cooperări de afaceri cu expozanții noștri și de a consolida relațiile de afaceri deja existente.

SECTOARE EXPOZANTE:

  • deşeurile ca resursă
  • economia albastră
  • bioenergie & agricultura
  • bioeconomie circulară
  • restaurare șantier și solul
  • monitorizarea & controlul mediului
  • recuperare și risc hidrogeologic 

STATISTICI

Ecomondo, ca în fiecare an, oferă un amplu program de conferințe, seminarii și evenimente grație implicării Comitetului  științific-tehnic prezidat de profesorul Fabio Fava cu un grup de 80 de oameni de știință, tehnicieni, manageri și reprezentanți ai instituțiilor naționaleasociațiile și federațiile sectorialeconsorțiiagenții și universități, pentru a numi doar câteva, dar și Instituții europene și internaționale. Agenda evenimentelor este accesibilă aici https://www.ecomondo.com/eventi/ecomondo-2023/seminari-e-convegni?date=2023-11-07

Articole similare

trage