Numărul 21 al Revistei “Managementul Deșeurilor” într-un nou format!

58383835_2273297316042312_2754182073873858560_n

Să fii purtătorul de cuvânt al implementării managementului integrat al deşeurilor în Republica Moldova, nu este o sarcină ușoară, mai ales când sunt foarte puțini cei care întradevăr doresc să schimbe ceva, sau mai corect spus oameni competenți și pregătiți să abordeze probleme serioase și să identifice soluții pe măsură. De multe ori ne întrebăm cum de am ajuns la atât de multă mizerie și ignoranță, cum de autoritățile nu înțeleg riscul pe termen lung și consecințele dramatice ale acestei gestionări iresponsabile a deșeurilor, etc.?

În speranța unei schimbări pozitive, pe parcursul ultimilor 5 ani de activitate, Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor a reușit să mențină publicarea Revistei “Managementul Deșeurilor”, unica revistă de profil la nivel național, care tratează problema deșeurilor sub diverse forme. În total,  sunt deja publicate 21 numere, mai mult de 600 de articole și peste o mie de pagini scrise despre deșeuri și multe alte probleme legate de poluarea mediului.

Revista a devenit un important furnizor de soluţii, idei şi opinii, destinate problemelor de management al deşeurilor, atât municipale, cât şi industriale și totodată o sursă veridică de informare și soluții de ghidare a societății prin conştientizare şi educaţie ecologică în vederea colectării, reciclării şi valorificării produselor lor, atunci când acestea devin deşeuri. Pe parcursul  anului 2019, vor fi publicate 4 numere de revistă, într-un format nou, atât la nivel de design copertă cât și la nivel de conținut, cu noi rubrici și teme variate abordate prin prisma problemelor de mediu și a principiilor de eco-responsabilitate.

Cu siguranță, în ziua de azi, cel mai mare dușman al omului este ignoranța. Împotriva ei, luptăm zilnic, mizând pe ideea că doar o societate informată  poate schimba viitorul. Anul acesta, în cadrul proiectului “Oraș curat cu e-Deșeu reciclat”, pe care l-am lansat la finele anului 2018, am reușit să implicăm în activități prietenoase mediului peste 30 de instituții de învățământ, cu peste 30 mii elevi și studenți. Așteptările ne-au fost depășite, iar rezultatele înregistrate ne conving, că schimbarea nu este în cei care guvernează azi, puțin probabil să-și schimbe percepțiile, schimbarea este în generațiile noi, cei care vor deveni promotorii inovării în cadrul unui sistem economic circular, în care nimic nu se pierde, iar deșeuri nu există – în schimb există resurse noi, care de fiecare dată sunt reintroduse în noi procese de producție, astfel încât nimic nu se pierde.

Puteți plasa material publicitar în Revista Managementul Deșeurilor, iar noi Vă oferim:

  • Vizibilitate şi siguranţă în relație cu partenerii și clienții;
  • Abonament gratuit la revistă pe perioada contractului;
  • Flexibilitate în a alege perioada de apariţie, forma şi suprafaţa reclamei Dvs.;
  • Targhetarea publicului țintă dorit;
  • Tarife de reclamă competitive.

Abonarea poate fi perfectată la:

  1. Toate Oficiile Poștale, indicile publicației PM 32200
  2. Moldpresa, indicile publicației PM 32200
  3.  Prin expedierea unei solicitări de abonare la adresa de email aureliabahnaru@gmail.com, în cazul în care vă abonați la mai mult de 5 exemplare de revistă trimestrial.